Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 d’octubre del 2019

TREBALL EN EQUIP!

TREBALLAR EN EQUIP és un valor molt important que hem de transmetre i educar al llarg d'aquest curs. Estem en aquella fase de que tot és meu, de que ho vull fer sol, de que li trec les joguines als altres i no comparteixo les meves.... vull seure a aquella cadira, aquell és el meu cotxe.... bla bla bla... ja sabeu de què parlo oi?

Doncs al llarg del curs anirem fent activitats per ajudar-los en aquesta etapa, crearem entorns estables i segurs per tal que ells puguins establir relacions afectuoses amb els seus companys....


Una d'elles era aquesta que, ells mateixos han anomenat: LA CORDA DEL BOMBER.

Es tracta de fer, en parelles, una cadena ajuntant diferents peces per fer-la taaaaaaaaaan llarga que podem agafar cadascú d'un costat. Un cop feta, ens posem drets i anem passejant per la classe agafats de la corda.

després anem afegint les altres cadenes que han fet els companys, i anem fent cada cop més llarga aquesta corda, i cada cop som més bombers que volem, plegats, apagar el foc.

És una proposta interessant oi?  Encara ens costa, perquè tots volen agafar la corda per la punta.... però mica en mica anirem aprenent que tots som importants i hem de treballar en equip ;=)














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada