Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 25 de setembre de 2015

Setmana de tardor

Hola pares!

Aquesta setmana hem fet un munt de coses! Ja quasi bé no plorem i mica en mica anem interioritzant les rutines de la classe.

A l'hora del BON DIA cantem les cançons "Bon dia" i "Els dies de la setmana"  i mirem les fotografies dels nens i nenes de la classe per veure qui ha vingut i qui s'ha quedat a casa. Tot això amb l'atenta mirada d'en Nil, el nostre cocodril.
Bon dia

Els dies de la setmana

El cocodril


Aquesta setmana també hem donat la benvinguda a una nova estació: la tardor. Hem pintat un gran mural amb colors de la tardor fent ús de rodets i ha sigut tan divertit que hem acabat pintant amb les mans! Hem pintat fulles, bolets, cargols.... Aquest mural el podeu veure a l'entrada de la llar al llarg d'aquestes setmanes. També hem començat a decorar la classe.  Tots els elements relacionats amb aquesta estació com ara fulles, cargols, glans, pinyes... seran benvinguts a la classe ja que estem preparant un raconet de la tardor.

M'agrada la tardor

El dijous vam fer música amb la Laia. Vam cantar i ballar al ritme de la guitarra cançons com ara "Hola, com esteu?" i " Avi mariner". Podeu trobar-ho tot al bloc de llenguatge musical.

L'avi mariner

La propera setmana penjarem les fotografies i així veureu que ens ho passem d'allò més bé!


Una abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada