Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 19 d’octubre del 2018

Setmanes de Castanyada


EL DILLUNS 22 D’OCTUBRE

UN ANY MÉS ENS VISITA LA MARIA CASTANYERA. PASSARÀ TOTA UNA SETMANA AMB ELS NENS DEL TIC TAC. SEURÀ A LA SEVA CADIRA I LI AGRADARÀ MOLT QUE NENS I NENES LI FACIN PETONS, LI CANTIN CANÇONS... AIXÍ ESTARÀ ENCARA MÉS CONTENTA!

EL DIMARTS 23 I EL DIJOUS 25 FILMAREM EL VIDEO! PODREU GAUDIR DE LA PROJECCIÓ A LA PROPERA REUNIÓ DE PARES DEL MES DE NOVEMBRE.


EL DIVENDRES 26 D’OCTUBRE

LA CLASSE DE LLEONS I COCODRILS ANIREM D’EXCURSIÓ AL BOSC. VIUREM DE BEN A PROP LA TARDOR COLLINT DEL BOSC FULLES, PINYES, BOLETS I ALTRES ELEMENTS.

EL DILLUNS 29 D’OCTUBRE

LA CLASSE DE LLEONS I COCODRILS ANIREM A LA FRUITERIA “LOS CAMPOS” A COMPRAR CASTANYES, MAGRANES I DIFERENTS FRUITS DE LA TARDOR. ANIREM PEL CARRER TOT OBSERVANT LES CARACTERÍSTIQUES DE LA TARDOR: LES FULLES AL TERRA, EL FRED, LA PLUJA....

EL DIMARTS 30 D’OCTUBRE

FAREM PANELLETS! COMPRAREM ELS INGREDIENTS I FAREM BOLETES, XURROS I DONAREM DIVERSES FORMES ALS PANELLETS... MMM… SEGUR QUE SURTEN MOLT I MOLT BONS….

EL DIMECRES 31 D’OCTUBRE

FAREM UNA GRAN FESTA AL PATI AMB LA CASTANYERA! EXPLICAREM EL CONTE, MENJAREM PANELLETS I CASTANYES I BALLAREM AMB ELLA LA CANÇÓ QUE HEM CANTAT AQUESTS DIES. UN COP ACABI LA FESTA ENS ACOMIADAREM D’ ELLA FINS L’ANY VINENT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada