Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 21 de novembre del 2019

ART: SETMANES DEDICADES A MIRÓ

Som uns artistes!

Aquestes darreres setmanes hem obsevat algunes obres de Miró i hem volgut representar-les amb el nostre propi estil.. em direu que no són maques?

Mireu...

Hem gaudit molt aplicant les diferents tècniques plàstiques: esquitx, goteig, collage, pinzell, brotxa ampla...

També ens ha ajudat a treballar el traç aprenent a fer líínies llargues, línies curtes, cercles, rotacions, etc.


Aqui us deixo un petit tastet de fotografies.... el resultat final el tindreu a l`album del 1r trimestre, espero que us agradi ;)FEM UN RACONET A CLASSE

Fem un muralamb rodets i pintura de colors. També estampem diferents formes caracteristiques de Miró: cercles, llunes, i estrelles. Enganxem al mural les obres que observarem al llarg d'aquests dies creant així una petita galeria d'art.

A la taula hi posem pinzells, botxes i  formes i colors per tal que els infantss manipulin lliurement.

LA DONA I L'OCELL

Fem una escultura amb material de rebuig. fem servir rotllos de cartró i els pintem amb rodet. Després coronem l'escultura amb una lluna a dalt de tot, imitant d'aquesta manera l'obra d'aquest autor.

L'escultura la tindreu amb l'àlbum.. ara us deixo aquesta petita mostra sense acabar.


TRENCADÍS

Agafem papers de diferents colors i fem un collage. Ara hem descobert la "pega" i ens encanta enganxar papers! Aquesta activitat ens ha ajudat a a discriminar els colors i potenciar la motricitat fina a l'hora d'enganxar papers de mida petita. 
MANS VOLANT CAP A LES CONSTEL.LACIONS

Amb jeringues i gots plens de pintura, hem esquitxat el paper blanc... fent aquests regalims de pintura de color verd, vermell, blau i groc. Després hem estampat les manetes de color negre....

Mireu quina obra d'art!ALTRES OBRES


BLAU 2

COMPOSICIÓ

EL VOL DE LA LIBÈL.LULA DAVANT EL SOL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada