Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 4 de maig del 2020

SAMFAINA DE MONSTRES

Aquesta setmana la dedicarem al fascinant món dels monstres!


Com bé sabeu, és una temàtica que ens encanta però que a la vegada ens fa descobrir altres emocions com la por. Per combatir aquesta por, a la classe ens encantava llegir aquest conte i convertir-nos en un súper heroi per atrapar monstres.




Avui us proposo precisament això, convertir-nos en SÚPER HEROIS i estar així ben preparats per tractar amb els monstres durant tota aquesta setmana.

Un bon súper heroi necessita:


UNA PULSERA


Serà on guardarem el nostre súper- poder, així que és important tenir-la. La podeu fer amb dos rotlles de paper de higiènic, i afegirem el complement que ens agradi més (una estrella, un cor, un llàmpec, una lluna.... és el nosrtre poder, trieu quin us agrada més)





UN ANTIFAÇ

Clickeu aqui i trobareu diferents plantilles, pinteu-les, decoreu-les... i feu-les al vostre estil.









UNA CAPA
La podeu fer amb tela que tingueu per casa, amb samarretes velles, o amb bosses d'escombreries. Trieu el color que més us agradi, però el color el direm en anglès.

Aqui a la capa us proposo posar la inicial del nostre nom nom, és una de les cosetes que començaríem a treballar ara des de la classe, el reconeixement visual del seu nom escrit i les lletres que el composen. Podeu trobar plantilles de lletres  AQUI






Estic desitjant veure els meus súper herois!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada