Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 23 d’octubre del 2016

Setmana de Castanyada!

Ens espera una setmana moooolt intensa,  plena d'activitats relacionades amb la Castanyera. Us fem un petit resum:




DILLUNS: Arriba la Castanyera! Baixarem tots a donar-li la benvinguda i a donar-li tot allò que es va descuidar al bosc. Junts explicarem el conte i cantarem cançons.



DIMARTS: Marxarem a la fruiteria Los Campos a comprar diferents fruits de la tardor. Aqui no només treballem el vocabulari de tardor si no que aprenem a fer encàrrecs: cadascú portarà una imatge d'allò que vol comprar i una moneda! Com quan juguem a botigues.. però aquest cop és de veritat! Quina emoció!



DIMECRES: Tastarem els fruits de la tardor tot observant les seves característiques: si tenen pell, si conté llavors, si és tova o dura, si ens agrada,.... Al ser dimecres, també cantarem cançons amb la Laia relacionades amb aquesta festa.

DIJOUS: Farem panellets! Tenim tots els ingredients? Doncs som-hi! Ens farà falta que porteu un davantal (i un gorro de cuiner si en teniu)


DIVENDRES Tots amb un mocador al cap baixarem al pati de l'escola i gaudirem del dia de Castanyada menjant panellets, moniatos i castanyes amb la nostra amiga Maria Castanyera que ens ve de la muntanya.






Recordeu doncs al llarg d'aquesta setmana ...

portar un MOCADOR i un DAVANTAL
i
SIGNAR AUTORITZACIÓ DE SORTIDA



gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada