Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 23 d’octubre del 2016

Sortida al bosc

Ha arribat el dia! La primera excursió del curs (la primera de mooooltes que farem ).

El dia no acompanyava gaire, feia fred i fins i tot plovisquejava una mica... però això és la tardor oi? Doncs d'això es tracta! Ens abriguem bé, ens fiquem la caputxa i cap al bosc!




Ens agafem a la corda amb la nostra parella i ens preparem a sortir al carrer. Olorem els paparazzis des de la cantonada ;), els nens atenen bé la consigna de no deixar-se anar de la corda (enteneu què difícil és per ells això tenint al papa i la mama amb el mòbil a la cara).. i amb un gran somriure anem cap a l'autocar que ens espera fa estona, pobret!

Pugem molt bé cap dalt, ens lliguem el cinturó, ens acomiadem dels pares i.... marxem!

En deu minutets de res hem arribat al bosc, agafem el cistellet i apa! a voltar!

Omplim el cistellet amb fulles, pinyes, bolets i fins i tot castanyes hem trobat aquest any! També plomes d'ocell, pedres, etc.

Després de voltar una estoneta, reposem forces amb unes galetes i aigua i comença el joc.  Resulta que aquest matí la castanyera ha vingut al bosc i amb les presses s'ha deixat oblidat el seu mocador, el seu davantal i la seva manteta.... ai que n´és de despistada aquesta castanyera!

El primer que trobem és una carta on ens explica que el dilluns vindrà a la nostra escola... però que l'hem d'ajudar a trobar tot el que s'ha descuidat. Preparats? som-hi!

Després de buscar i remenar mig bosc, per fi hem anat trobant el seu mocador, el davantal i la manteta. Ja ho tenim tot! També ens ha deixat el conte, que entre tots hem explicat i escenificat. Sort del gegant de la muntanya que ha ajudat a la castanyera (demaneu-li que us expliqui el conte.. ho fan molt bé!)

Doncs bé, hora d'aturar-se una mica i dinar.. que aquestes carmanyoles que ens han preparat fan molt bona olor! Dinem, ens rentem una miqueta i a descansar que estem mooooooolt cansats. Preparem uns sacs de dormir i ens tapem amb unes mantetes per fer una migdiadeta!

Un cop ens llevem ens trobem amb el Carlos que ens ve a filmar com investiguem pel bosc! Tornem a endinsar-nos en les profunditats del bosc i comencen a caure 4gotetes... sort que tenim paraigues... vinga tots a dins!!! ara ja no plou! Han estat tres gotes mal comptades! Vinga!!! fem els últims descobriments (una font, petjades d'esquirols, olives...) i ja marxem que ha vingut a recollir-nos l'autocar!

Ha estat un dia meravellós tot i que potser ens emportem un encostipadet per les baixes temperatures que ningú esperava.. però aquesta experiència no els hi treu ningú. Ho hem gaudit moltíssim! :)




























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada