Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 17 de març del 2020

Avorrits a casa? Mai!

Avui us porto una activitat molt interessant...






Voleu jugar amb plastilina però no en teniu? Cap problema! La podem fer!

us adjunto aquest enllaç on us explica com fer-la....





Un cop la tinguem, deixeu que els nens la manipulin lliurement amb les mans... aixafar, fer xurros, fer boles, fer trossets petits i grans.... 

Passada una estoneta podem introduir diferents eines per tal que la manipulin d'una altra manera. Per exemple amb rodets de fer pizza, forquilles, motlles de galetes, gots... qualsevol material de casa ens serveix! Fins i tot ganivets petits (sempre sota supervisió d'un adult, és clar)


Un cop han jugat una estoneta... us proposo fer un MONSTRE! (que taaaaant ens encanta), podeu posar escuradents, paper d'alumini, bastonets de cotó,.. inspireu-vos en allò que vulgueu i m'envieu la foto del monstre amb el nen/a.



Què us sembla? Pot estar divertit i ja heu passat la tarda ;)





Una altre recurs que us pot funcionar molt bé aquests dies a casa és crear
  MINI MÓNS.

 Què són els mini mons?
Doncs els mini mons seria la combinació de moltes "peces soltes" per a crear una història, una situació real o inventada per l'infant o per l'adult que ofereix molts beneficis.

- parlar i dialogar i escoltar els altres, en cas que sigui colectiu

- crear històries i
- promoure la creativitat, imaginant
- afavoreix el llenguatge matemàtic i
mil coses més que els experts han obervat i anotat. 


Segur que teniu animals, o cotxes guardats en capsa i ja no en fan gaire cas, oi? Doncs podeu crear aquests racons a casa, per exemple:

GRANJA


Podeu fer servir peces soltes com ara rotlles de paper higiènic (ells faran túnels..), una base de blat de moro o pa ratllat com si fos la sorra, pedres, fulles,.. el que vulgueu! ells crearan un mini mon fantàstic!


ANTÀRTIDA
( pingüins, o foques... amb uns terrons de sucre, paper d'alumini, glaçons de gel,....)

Penguin Sensory Bin I created to go with our Arctic Unit. We learned all about Penguins. Later, I changed it up by adding an Arctic Animal toob as I followed the students interest. ~Brenda


TRACTORS

(pa ratllat com a sorra, rotlles de paper, excavadores, gots...)


PIRATES




INSPIREU-VOS amb joguines i peces soltes que tingueu per casa, creeu el vostre propi mini món i ja veureu la imaginació del nen fins on arriba ;)

Envieu-me una foto del vostre mini món!



I com sempre, hem de trobar una estoneta al dia per la LECTURA DE CONTES. Ara ja no sou vosaltres qui expliqueu el conte i ells escolten, ara són ells qui us el volen explicar,oi? 
Us proposo el conte de HANSEL I GRETEL i la caseta de xocolata. El podem explicar plegats  i llavors podem fer un dibuix, o encara millor... la vostra propia CASA DE XOCOLATA.
SÍ!!! INSPIREU-VOS i després del conte, fabriqueu la vostra casa de xocolata amb magdalenes, galetes, "xuxes"..... vinga vinga!!! i després us la mengeu. No sense abans, enviar-nos la foto per posar-me les dents llargues ;)





I cada dia també us proposaré L'HORA DEL MASSATGE Aquestes estonetes al dia, les hauríem de tenir també els adults ;)

Avui la meva proposta és 

MASSATGE AMB NOUS



Agafeu dos nous i aneu recorrent l'esquena del nen/a amb una mica d'oli (si és d'ametlles dolces molt millor)..... i després mitja volta i que us faci ell/a el massatge a vosaltres.


De fons pot sonar aquesta cançó tan dolça de la Dàmaris

COR DE PAPALLONES
Quina millor manera d'acabar el dia ;)


Petonets!!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada